HTC One X primește o actualizare care Îmbunătățește performanta sistemului

1.496 ori
<b>HTC One X primește o actualizare care Îmbunătățește performanta sistemului</b>HTC One X, primul telefon quad-core din România, cel căruia i-am făcut recenzia aici a primit o actualizare de sistem, a doua de fapt de când a sosit pe piață. Software-ul este disponibil în versiunea 1.29.401.7 și se aplică modelelor din Europa...

HTC One X, primul telefon quad-core din România, cel căruia i-am făcut recenzia aici a primit o actualizare de sistem, a doua de fapt de când a sosit pe piață. Software-ul este disponibil în versiunea 1.29.401.7 și se aplică modelelor din Europa nebranduite și deblocate.

Softul ocupa 35 MB și oferă o serie de bug fix-uri și îmbunătățiri ale modului de funcționare a sistemului, făcând telefonul mai stabil. și telefoanele HTC One X vândute prin operatori în Europa vor primi actualizarea săptămâna viitoare sau cel târziu peste 2 săptămâni. HTC One X a fost lansat cu versiunea de software 1.26, sărind apoi la 1.27 și 1.28 prin actualizări. E de apreciat faptul că HTC oferă actualizări și bugfixuri atât de rapid după lansarea telefonului.

Vă amintiți probabil de micile probleme cu flickerul ecranului pe care le-am avut când testam telefonul. Ei bine ele s-au rezolvat cu un update OTA a doua zi și asta foarte rapid. Să sperăm că și alte companii vor lua exemplu de la HTC și vor corecta problemele telefoanelor rapid după lansare.

Preț HTC One X în magazinele online:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×