Iată-l pe BlackBerry 10 În acțiune! Va reuși oare să conteze În bătălia cu Android, Windows Phone? (Video)

1.282 ori
<b>Iată-l pe BlackBerry 10 În acțiune! Va reuși oare să conteze În bătălia cu Android, Windows Phone? (Video)</b>în această săptămână are loc în SUA evenimentul BlackBerry World, care reunește toți dezvoltatorii de aplicații pentru BlackBerry-uri, dar și antreprenorii și vizionarii din domeniu. Cu această ocazie a fost postat pe web și un clip care...

în această săptămână are loc în SUA evenimentul BlackBerry World, care reunește toți dezvoltatorii de aplicații pentru BlackBerry-uri, dar și antreprenorii și vizionarii din domeniu. Cu această ocazie a fost postat pe web și un clip care prezintă BlackBerry 10 OS în acțiune pe un prototip.

Avem în clipul de mai jos o prezentare sumară a sistemului de operare, care sincer să fiu nu mă uimește și nu apreciez la el decât tastatura virtuală comodă și intuitivă. E greu de zis în acest moment dacă BlackBerry 10 va avea vreo șansă în fața lui Windows Phone, Android sau iOS, dar măcar RIM poate face o ultimă încercare înaintea falimentului care i-a fost prezis și a unei posibile preluări de către un gigant IT. Marea problemă a celor de la RIM nu e atât softul, cât lipsa de telefoane noi și cu adevărat inovatoare.

Ultimele modele lansate au fost pline de probleme și buguri, apoi a picat și rețeaua de servicii BlackBerry în toamna anului trecut, iar în ultimele luni s-au făcut restructurari care au lăsat RIM fără manageri, cei doi co-CEO și mulți directori. în această furtună a companiei canadiene, se poate găsi destulă coerentă încât să fie pus la punct un produs viabil? Comunitatea de dezvoltatori prezenta la BlackBerry World 2012 poate ajuta la această inițiativă, dar hardware-ul final al primului telefon cu BB OS tot de RIM e făcut și dacă dă greș, atunci compania și-a săpat singura groapă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×