HTC Passion/Dragon, acum intr-un screenshot scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.824 ori
<b>HTC Passion/Dragon, acum intr-un screenshot scapat pe web</b>Aparent imaginea de mai jos reprezinta un screenshot al terminalului HTC Passion/Dragon, pregatit pentru lansare prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Sa fie aceasta interfata HTC Sense? &nbsp; &nbsp; Widgetul ceas/meteo indica faptul ca avem...

Aparent imaginea de mai jos reprezinta un screenshot al terminalului HTC Passion/Dragon, pregatit pentru lansare prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Sa fie aceasta interfata HTC Sense?

Widgetul ceas/meteo indica faptul ca avem de-a face cu UI-ul Sense, plus ca e foarte posibil ca acesta sa fie un terminal Android. Dupa cum spuneam, indiciile duc catre concluzia ca acesta este urmatorul telefon Android lansat de catre Verizon, deci probabil face parte din seria Droid, impreuna cu Moto Droid si Droid Eris.

Aflam si ca acest handset are specificatii destul de impresionante: o camera de 5 megapixeli, Android 2.0 si multe altele, dar si ca el ar putea sosi pe piata in perioada sarbatorilor de iarna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×