Samsung M5650 Lindy, succesorul lui Corby, anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.772 ori
<b>Samsung M5650 Lindy, succesorul lui Corby, anuntat oficial</b>Samsung tocmai a anuntat oficial noul telefon M5650 Lindy, cunoscut drept "fratele mai mare" al celebrului model Corby (S3650). Terminalul foloseste acelasi design ca si Corby si va fi tentant pentru publicul format din adolescenti. M5650 incorporeaza un...

Samsung tocmai a anuntat oficial noul telefon M5650 Lindy, cunoscut drept "fratele mai mare" al celebrului model Corby (S3650). Terminalul foloseste acelasi design ca si Corby si va fi tentant pentru publicul format din adolescenti.

M5650 incorporeaza un display touchscreen de 2.8 inchi, foloseste interfata Cartoon, suporta functii de social networking si vine cu o camera de 3 megapixeli. Acelasi urmas al lui Corby include pe lista de specificatii radio FM, one finger zoom, un slot pentru carduri microSD, un music player si taste muzicale dedicate.

La capitolul conectivitate, beneficiem de suport 3G, WiFi, Bluetooth si USB 2.0. Handsetul vine la pachet cu 2 "fete" pentru partea din spate a carcasei, de culoare albastra si neagra. Deocamdata modelul Lindy se vinde doar in Portugalia, la pretul de 149 de euro, dar suntem siguri ca el va sosi si in Romania in maxim o luna.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×