HTC postează un nou teaser pe Twitter ce face aluzie la camera foto duală

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.049 ori
<b>HTC postează un nou teaser pe Twitter ce face aluzie la camera foto duală</b>Chiar dacă această zi a fost caracterizată ca fiind ziua în care Noul HTC One s-a dezvăluit aproape complet prin intermediul unui video hands-on postat pe rețeaua de socializare YouTube de către copilul inconștient al unui angajat AT&T ce a avut...

Chiar dacă această zi a fost caracterizată ca fiind ziua în care Noul HTC One s-a dezvăluit aproape complet prin intermediul unui video hands-on postat pe rețeaua de socializare YouTube de către copilul inconștient al unui angajat AT&T ce a avut norocul să primească un HTC M8 pentru teste, iată că HTC continuă seria de teasere cu privire la evenimentul de lansare a noului HTC One.

Compania taiwaneză tocmai a postat o imagine teaser ce face aluzie la camera foto duală, și la evenimentul de lansare ce va avea loc pe data de 25 martie. De asemenea, descrierea fotografiei ne promite că pe data de 25 martie, lucrurile vor deveni de 2 ori mai bune.

ScreenShot001.jpg

Deși dacă stăm bine să ne amintim, acum mai bine de o lună, directorul regional HTC, Mark Moons declara că fotografia în care HTC M8 dispunea de o cameră foto duală este doar un fals, iată că acum se dovedește exact contrariul, afirmația având doar rolul de a nega realitatea. Rămâne de văzut dacă Noul HTC One va păstra câteva suprize și pentru lansarea propriu-zisă sau dacă informațiile aflate astăzi sunt cele complete.

Mulțumim lui â€‹Drajneanu Gelu pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×