ASUS Zenfone 5 hands on preview - smartphone midrange cu carcasă interschimbabilă (Retro MWC - 2014 Video)

1.351 ori
<b>ASUS Zenfone 5 hands on preview - smartphone midrange cu carcasă interschimbabilă (Retro MWC - 2014 Video)</b>ASUS Zenfone 5 este unul dintre telefoanele prezentate de ASUS la MWC 2014, iar acesta este un model care adopta atractivul Zen UI, adică arătoasă interfața aplicată pe terminalele noi cu Android la bord. &nbsp; în clipul din acest articol am avut...

ASUS Zenfone 5 este unul dintre telefoanele prezentate de ASUS la MWC 2014, iar acesta este un model care adopta atractivul Zen UI, adică arătoasă interfața aplicată pe terminalele noi cu Android la bord.

în clipul din acest articol am avut ocazia să asistăm la un hands on rapid cu Zenfone 5, un telefon midrange cu ecran de 5 inch și dotări destul de bune. Acest model este disponibil într-o variantă dual SIM și vine cu o varietate de capace spate de culori diferite. Terminalul cântărește 145 de grame și integrează un display IPS de 5 inch, cu rezoluție 720p.
​

ASUS Zenfone 5 hands on preview - smartphone midrange cu carcasă interschimbabilă (Retro MWC - 2014 Video)

Avem parte și de slot microSD, 8/16 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA cu viteza de 42.2 Mbps, WiFi, Bluetooth 4.0 și o cameră de 8 megapixeli în spate cu blitz LED și autofocus. Handsetul rulează Android 4.3 și are la interior un CPU dual core Intel Atom de 2 GHz.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×