HTC postează un prim video-teaser cu Noul HTC One

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.265 ori
<b>HTC postează un prim video-teaser cu Noul HTC One</b>După cum bine știm, în mai puțin de o lună, mai precis pe data de 25 martie, vom putea admira Noul HTC One, device ce va fi lansat în cadrul unui eveniment care va avea loc atât în New York, cât și în Londra. Cât timp numele rămâne un...

După cum bine știm, în mai puțin de o lună, mai precis pe data de 25 martie, vom putea admira Noul HTC One, device ce va fi lansat în cadrul unui eveniment care va avea loc atât în New York, cât și în Londra. Cât timp numele rămâne un mister, mister pe care încă nu l-am deslușit, iată că taiwanezii de la HTC s-au gândit să ne ofere un mic video-teaser cu dispozitivul în cauză.

Ideea centrală a videoclipului este axată pe difuzoarele Boom Sound, componente ce se regăsesc pe terminalele One încă de la lansarea primului model, și anume HTC One, continându-se mai apoi cu One Mini, One Max, și de curând cu HTC Desire 816.

Din câte se pare, noua tehnologie Boom Sound de pe Noul HTC One va aduce o experiență audio mult mai calitativă în comparație cu vechea generație. Observăm și faptul că unul dintre cei prezenți în video îl numește pe HTC M8, ca fiind Noul HTC One. De asemenea, la finalul videoclipului remarcăm și numele #HTC One Up. Care să fie de fapt numele lui HTC M8?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×