MWC 2014: ZTE Open C hands on preview - telefon entry level cu Firefox OS 1.3

872 ori
<b>MWC 2014: ZTE Open C hands on preview - telefon entry level cu Firefox OS 1.3</b>ZTE Open C este unul dintre modelele de telefoane cu Firefox OS prezente la MWC 2014. în cadrul showului din Barcelona am avut ocazia să punem mâna pe acest telefon cu dotări modeste și am constatat că Firefox OS a evoluat destul de mult față de...

ZTE Open C este unul dintre modelele de telefoane cu Firefox OS prezente la MWC 2014. în cadrul showului din Barcelona am avut ocazia să punem mâna pe acest telefon cu dotări modeste și am constatat că Firefox OS a evoluat destul de mult față de anul trecut.

Handsetul rulează Firefox OS 1.3 și include un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. El include și 512 MB RAM, 4 GB stocare și se bazează pe un procesor Snapdragon 200. ZTE Open C măsoară 10.8 mm în grosime, vine cu Bluetooth, accelerometru, GPS, WiFi, o cameră de 3 MP și baterie de 1400 mAh.

MWC 2014: ZTE Open C hands on preview - telefon entry level cu Firefox OS 1.3

ZTE promite o durată de funcționare de cel puțin 6-8 ore în modul playback multimedia, cu acest device, ceea ce nu e rău deloc. El va sosi în 6 culori diferite, inclusiv turcoaz, portocaliu, alb, roșu și albastru deschis. Open C sosește pe piața în trimestrul 2 și are un design plăcut ce duce cu gândul la HTC sau Alcatel.

​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×