MWC 2014: Alcatel OneTouch Pop 7S hands on preview - o tabletă 4G cu preț accesibil și KitKat la bord (Video)

991 ori
<b>MWC 2014: Alcatel OneTouch Pop 7S hands on preview - o tabletă 4G cu preț accesibil și KitKat la bord (Video)</b>Alcatel a lansat la MWC 2014 și o tabletă OneTouch, nu doar telefoane, acest terminal fiind analizat în clipul hands on de mai jos. Ca și telefoanele companiei, acest device are carcasa din plastic și vine cu un preț accesibil. &nbsp; Noul model...

Alcatel a lansat la MWC 2014 și o tabletă OneTouch, nu doar telefoane, acest terminal fiind analizat în clipul hands on de mai jos. Ca și telefoanele companiei, acest device are carcasa din plastic și vine cu un preț accesibil.

Noul model suporta conectivitate 4G LTE și integrează un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Sub carcasa se ascunde un CPU quad core de 1.2 GHz, cel mai probabil un Qualcomm, iar acest model vine cu o cameră de 3 MP în spate și una frontală VGA. Alcatel OneTouch Pop 7S rulează Android 4.4 KitKat și măsoară 8.9 mm în grosime, ceea ce nu e chiar rău.

MWC 2014: Alcatel OneTouch Pop 7S hands on preview - o tabletă 4G cu preț accesibil și KitKat la bord (Video)

Observ că interfața acestui device e customizata și că avem parte și de o funcție de apelare. Acest design îmi amintește ușor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite și mă aștept ca și prețul să fie apropiat de acel model, deci e probabil un pic mai mare. Vă reamintesc că în urmă cu aproape 10 ani chinezii de la TCL au preluat Alcatel și le-au dat o nouă direcție, care include acum și tablete.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×