Qik este acum disponibil in versiunea Windows Mobile Touch alpha (4.09)

1.202 ori
<b>Qik este acum disponibil in versiunea Windows Mobile Touch alpha (4.09)</b>Blogul oficial al celor de la Qik a anuntat lansarea unui nou client Windows Mobile Touch pentru acest serviciu, versiunea alpha 4.09. Puteti descarca noua versiune de aici si mai multe informatii aflati in randurile urmatoare. Prin intermediul variantei...

Blogul oficial al celor de la Qik a anuntat lansarea unui nou client Windows Mobile Touch pentru acest serviciu, versiunea alpha 4.09. Puteti descarca noua versiune de aici si mai multe informatii aflati in randurile urmatoare.

Prin intermediul variantei 4.09 puteti impartasi cele mai tari clipuri filmate cu telefonul mobil, folosind aplicatia Qik. Printre noile dotari ale clientului se numara posibilitatea de a trece de la modul privat la cel public si invers in timpul streamingului, optiunea care permite setarea titlului si cea de a share-ui via SMS si email.

Nu uitati ca dupa ce testati noul client Qik, sa oferiti feedback si impresii la adresa winmo@qik.com, deoarece acesta este doar o versiune alpha si imbunatatirile sunt binevenite.

[Via: Qik.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×