Telefonul concept Magic Stone isi poate schimba forma, terminalul perfect?

2.422 ori
<b>Telefonul concept Magic Stone isi poate schimba forma, terminalul perfect?</b>Sa afirmi ca un handset este perfect este o declaratie destul de indrazneata in ziua de azi, in special dupa ce am vazut atat de multe telefoane concept aratoase. Totusi, Aleksandr Mukomelov a creat superbul handset din imaginea de mai jos, pe numele sau...

Sa afirmi ca un handset este perfect este o declaratie destul de indrazneata in ziua de azi, in special dupa ce am vazut atat de multe telefoane concept aratoase. Totusi, Aleksandr Mukomelov a creat superbul handset din imaginea de mai jos, pe numele sau Magic Stone, un terminal foarte apropiat de perfectiune.

Magic Stone este un telefon concept dotat cu display holografic, proiector laser si suport pentru incarcare electromagnetica. Aflam si ca terminalul incorporeaza un touchscreen, ofera acces la Internet, o cantitate impresionanta de memorie, jocuri si incarcarea se realizeaza prin wireless.

Concept Magic Stone

Conceptul lui Aleksandr Mukomelov se poate incarca si prin intermediul energiei solare, deoarece telefonul este acoperit cu un nano material cu rol de panou solar. Ecranul de mari dimensiuni al terminalului are si rolul de proiector holografic, bazat pe laser, care detecteaza miscarea in raza sa de actiune. Acest lucru inseamna ca vi se vor detecta gesturile pe tastatura virtuala proiectata de acesta.

Concept Magic Stone

Sa fie acesta telefonul perfect?

[Sursa: Concept-phone.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×