HTC pregateste deja cel de-al treilea telefon Android

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.248 ori
<b>HTC pregateste deja cel de-al treilea telefon Android</b>Zvonurile in legatura cu HTC Android G2 devin tot mai pronuntate si mai reale, ultima stire in legatura cu acest handset oferindu-ne si specificatii si&nbsp; o data de lansare. Iata ca acum se vorbeste deja despre G3, inca o data un Android sub brandul...

Zvonurile in legatura cu HTC Android G2 devin tot mai pronuntate si mai reale, ultima stire in legatura cu acest handset oferindu-ne si specificatii si  o data de lansare. Iata ca acum se vorbeste deja despre G3, inca o data un Android sub brandul HTC.

Site-ul chinezesc Economic Daily News afirma ca HTC dezvolta chiar acum acest telefon si ca G2 va sosi pe piata inca din primul trimestru al lui 2009. CEO-ul HTC, Peter Chou a fost interviat de catre Economic Daily News si a mentionat faptul ca se asteapta ca HTC sa vanda peste 1 milion de telefoane Android G1 pana la finalul acestui an.

Articolul continua, afirmand ca G3 este deja in faza de dezvoltare, deci G2 este gata de lansare, fiind nevoie doar de o campanie de advertising serioasa si de ultimele retusari aduse software-ului. Speram ca ultimele zvonuri in legatura cu cel de-al doilea terminal Android sa nu fie reale: full touchscreen, fara tastatura fizica QWERTY, deoarece keypadul lui G1 a fost o surpriza placuta, care mai anula din restul defectelor sale.

Sursa: Unwiredreview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×