Nokia 7310 Supernova, acum in editia SSC Napoli

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.014 ori
<b>Nokia 7310 Supernova, acum in editia SSC Napoli</b>Nokia si customizarile de telefoane mobile merg mana in mana, astfel ca nu ne surprinde sa aflam ca exista o varianta a lui 7310 Supernova care a suferit modificari de design si soseste pe piata drept un handset nou. Avem de-a face cu o editie speciala a...

Nokia si customizarile de telefoane mobile merg mana in mana, astfel ca nu ne surprinde sa aflam ca exista o varianta a lui 7310 Supernova care a suferit modificari de design si soseste pe piata drept un handset nou.

Avem de-a face cu o editie speciala a handsetului, numita Nokia 7310 Supernova SSC Napoli, iar pentru cei care se pricep, este vorba de o varianta dedicata clubului de fotbal cu acelasi nume. Telefonul este acoperit cu un un strat de culoare "azure" (albastru), o nuanta specifica acestui club si imagini reprezentand mingi de fotbal plus logo-ul echipei.

In rest, handsetul ramane neschimbat, fata de varianta originala, in afara prezentei unui screensaver imbunatatit, a unor wallpaper-uri si a unei galerii exclusive ce include imagini cu echipa SSC Napoli. Nokia 7310 Supernova SSC Napoli a fost pus in vanzare incepand de ieri la un pret de 169 de euro. Pe cand si in Romania un handset Dinamo sau Steaua?

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×