Nokia 7310 Supernova, acum in editia SSC Napoli

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.031 ori
<b>Nokia 7310 Supernova, acum in editia SSC Napoli</b>Nokia si customizarile de telefoane mobile merg mana in mana, astfel ca nu ne surprinde sa aflam ca exista o varianta a lui 7310 Supernova care a suferit modificari de design si soseste pe piata drept un handset nou. Avem de-a face cu o editie speciala a...

Nokia si customizarile de telefoane mobile merg mana in mana, astfel ca nu ne surprinde sa aflam ca exista o varianta a lui 7310 Supernova care a suferit modificari de design si soseste pe piata drept un handset nou.

Avem de-a face cu o editie speciala a handsetului, numita Nokia 7310 Supernova SSC Napoli, iar pentru cei care se pricep, este vorba de o varianta dedicata clubului de fotbal cu acelasi nume. Telefonul este acoperit cu un un strat de culoare "azure" (albastru), o nuanta specifica acestui club si imagini reprezentand mingi de fotbal plus logo-ul echipei.

In rest, handsetul ramane neschimbat, fata de varianta originala, in afara prezentei unui screensaver imbunatatit, a unor wallpaper-uri si a unei galerii exclusive ce include imagini cu echipa SSC Napoli. Nokia 7310 Supernova SSC Napoli a fost pus in vanzare incepand de ieri la un pret de 169 de euro. Pe cand si in Romania un handset Dinamo sau Steaua?

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×