Nokia pregăteşte un telefon de gaming, începe teaserele cu #GameOn

872 ori
<b>Nokia pregăteşte un telefon de gaming, începe teaserele cu #GameOn</b>Cu toate că așteptam mai degrabă lansarea unui flagship potent semnat Nokia în perioada următoare, iată că firma finlandeză HMD Global are alte planuri. Astfel descoperim astăzi un prim teaser cu hashtag-ul #GameOn care pare a sugera

De nicăieri ne-a lovit în moalele capului astăzi vestea că Nokia va lansa un telefon de gaming în perioada următoare. La drept vorbind aşteptam mai degrabă un teaser pentru un telefon cu 5 camere, dar îl primim cu braţele deschise şi pe acest produs de nişă.

În ultimul an nişa a prosperat, între Razer Phone şi Xiaomi BlackShark, apoi ZTE Nubia Red Magic şi ASUS ROG Phone. Acum şi HMD Global intră pe această piaţă, printr-un terminal ce a primit câteva teasere cu siluete şi umbre. Nokia nu e deloc străină de telefoanele de gaming, dacă mai amintiţi modelul N-Gage de exemplu, care era mai mult consolă portabilă decât telefon mobil.

Click aici pentru video

Sursele afirmă că e vorba de fapt despre Nokia X7, care a tot scăpat în ultima vreme, dar primind acum câteva accesorii de gaming, o funcţie echivalentă cu GPU Turbo de la Huawei şi câteva jocuri exclusive. 

Din ce văd în teaserul video de pe Twitter apare un joc cu roboţi care nu îmi e familiar, deci am putea asista şi la debutul unui nou titlu de gaming, poate chiar unul Battle Royale. Nokia X7 a scăpat recent cu procesor Snapdragon 710, care zic că ar duce lejer orice joc al momentului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×