Spy Shop Black Friday 2017

HTC pregătește o super campanie de marketing pentru HTC One În SUA

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.231 ori
<b>HTC pregătește o super campanie de marketing pentru HTC One În SUA</b>La fel cum marile formații iau cu asalt orașe din toată lumea atunci când lansează un nou album, HTC pregătește un "turneu" similar cu HTC One prin Statele Unite. Ați văzut deja telefonul analizat în detaliu în recenzia noastră, iar acum...

La fel cum marile formații iau cu asalt orașe din toată lumea atunci când lansează un nou album, HTC pregătește un "turneu" similar cu HTC One prin Statele Unite. Ați văzut deja telefonul analizat în detaliu în recenzia noastră, iar acum aflăm detalii despre campania sa de marketing.

SUA reprezintă o piață importantă pentru producătorii de smartphone-uri, deoarece dacă sunt capabili să cucerească tara de baștină a lui iPhone, atunci pot cuceri orice piață. în ce privește campania de marketing, începând cu data de 11 aprilie vom vedea showroom-uri speciale HTC One apărând în mall-uri din SUA. Ideea este că aceste showroom-uri să rămână în cadrul mall-urilor măcar 3 luni, pentru a crește vizibilitatea brandului HTC și a telefonului cu ecran Full HD.

Campania va debuta în 8 mari orașe americane, printre care și Chicago, New York, Los Angeles și Washington. Cei care vizitează mall-urilesi showroom-urile vor putea pune mâna pe smartphone și vedea ce poate. Precomenzile pentru HTC One au debutat online în SUA pe 5 aprilie, prin operatori că AT&T și Sprint și prin retailerul Best Buy. Aceasta campanie reprezintă doar o parte a rebradingului HTC, care trece de la "Quietly brilliant" la o abordare mai curajoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×