Team Awesome review: joc amuzant cu supereroi, foarte multe nivele (Video)

1.723 ori
<b>Team Awesome review: joc amuzant cu supereroi, foarte multe nivele (Video)</b>Având telefonul ZTE Grand X In în teste (910 lei pe Marketonline.ro), am decis să jucăm și un titlu Android pe acest device single core cu procesor Intel. E vorba despre jocul Team Awesome, pe care îl găsiti gratuit în Google Play Store. &nbsp; El...

Având telefonul ZTE Grand X In în teste (910 lei pe Marketonline.ro), am decis să jucăm și un titlu Android pe acest device single core cu procesor Intel. E vorba despre jocul Team Awesome, pe care îl găsiti gratuit în Google Play Store.

El ocupa 33 MB și va pune la dispoziție 4 supereroi, dintre care doar unul deblocat inițial, restul contra cost. Acești eroi pot zbura, alerga, sări din platformă în platformă, lua cafele pentru oameni adormiți și salva pisici pentru femei în vârstă. și toate acestea în vreme ce aleargă și adună bănuți de aur. La fiecare misiune și credeți-mă aveți zeci de misiuni veți avea și obiective, unele greu de atins, altele banale. De obicei e vorba de adunarea unui număr de bănuți și de un act eroic.

Team Awesome

120 de misiuni vă așteaptă, inclusiv niște dueluri cu câte un boss de nivel. Unul, spre exemplu arata ca o caracatiță și va ataca folosind cristale roșii. Eroii pot folosi 6 powerup-uri cu upgrade-uri și aveți 4 super inamici cu care să vă confruntați. Jocul este unul de tip side scrolling, iar înălțimea mediului în care acționați e teoretic infinită și puteți zbura oricât doriți.

Un joc atractiv, deloc greu, dar și parca o idee repetitiv, care primește o notă de 9 din 10. îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×