HTC pregătește un anunț surpriză pentru data de 20 martie; vedem și o imagine teaser asociată

875 ori
<b>HTC pregătește un anunț surpriză pentru data de 20 martie; vedem și o imagine teaser asociată</b>După cum aflăm prin intermediul paginii de Facebook HTC Taiwan, se pare că firma de față pregătește un anunț surpriză pentru data de 20 martie. Unele voci sugerează faptul că ar putea fi vorba despre anunțarea acelei versiuni HTC U Ultra cu display

Prin intermediul unei postări de pe platforma de socializare Facebook, HTC a dezvăluit faptul că săptămâna viitoare pe data de 20 martie are pregătit un anunț surpriză programat. Din start menționăm că este vorba despre filiala HTC Taiwan, semn că am putea asista la debutul unui produs ce va sosi doar pe piața taiwaneză, poate chiar un device din seria Butterfly.

Imaginea teaser asociată acestei postări de astăzi ne prezintă un background cu tematică desprinsă din natură, iar deasupra vedem un soi de motto 'Spring is coming'. Cam greu de deslușit la ce se face referire în cazul de față, dar unele voci susțin că ar fi vorba despre anunțul lansării comerciale a lui HTC U Ultra în varianta cu 128 GB de stocare flash și display protejat de sticlă de safir.

Nu ar fi exclus să vedem poate o variantă pe verde destinată acestui phablet, asta după ce Huawei a lansat gama P10 și într-o asemenea nuanță de culoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×