Allview pregătește lansarea unei camere video de supraveghere pentru interiorul locuinței; vedem un prim teaser astăzi

931 ori
<b>Allview pregătește lansarea unei camere video de supraveghere pentru interiorul locuinței; vedem un prim teaser astăzi</b>Cei de la Allview continuă să lanseze pe piața locală și alte produse pe lângă nelipsitele smartphone-uri, următorul de pe listă fiind o cameră video de supraveghere pentru interior. Un prim teaser ni se prezintă astăzi și putem remarca de aici faptul că

După ce în cadrul evenimentului Microsoft Summit 2016 cei de la Allview au prezentat biroul interactiv SensyTouch, acum este rândul să ne fie prezentat un alt produs la fel de interesant. Este vorba despre o cameră video de supraveghere destinată utilizării la interior pe care astăzi o vedem prezentată prin intermediul unui teaser oficial. Noul dispozitiv se va numi Allview I see U și trebuie să ne așteptăm la un preț foarte accesibil.

Așa cum știți deja, genul acesta de dispozitive sunt ideale pentru supravegheat copiii mici sau animalele lăsate în apartament sau casă cât timp noi suntem plecați la serviciu. Cel mai probabil, această cameră video va sosi la pachet cu o aplicație dedicată pentru a urmări stream-ul video live de pe smartphone sau tabletă.

Nu putem decât să apreciem faptul că Allview își mărește gama de produse, în ultima vreme portofoliul îmbogățindu-se cu ochelari VR, camere video ce filmează la 360 grade și mai nou birouri interactive.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×