HTC pregătește un nou telefon Desire, ar putea debuta În aprilie; Iată o primă imagine!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.319 ori
<b>HTC pregătește un nou telefon Desire, ar putea debuta În aprilie; Iată o primă imagine!</b>Pe lângă HTC M8/ HTC One Plus, compania asiatică mai pregătește și modele midange, se pare, după cum aflăm prin intermediul unei surse din China. Aparent terminalul de mai jos este un nou model Desire, care va debuta în lunile următoare. &nbsp;...

Pe lângă HTC M8/ HTC One Plus, compania asiatică mai pregătește și modele midange, se pare, după cum aflăm prin intermediul unei surse din China. Aparent terminalul de mai jos este un nou model Desire, care va debuta în lunile următoare.

Handsetul va avea o diagonală de 5 inch și ar putea veni cu procesor Snapdragon, iar sursa scăpării vorbește despre o lansare în luna aprilie (ar putea fi vorba despre recent dezvăluitulHTC D310w). Prețul acestui nou venit va fi în jur de 250 de euro la liber, deci e clar vorba despre un  midrange. Mă aștept la 1 GB RAM la bordul său, 8 GB stocare, slot microSD și o cameră de 5 megapixeli.

Telefonul HTC Desire 500 a fost extrem de bine primit în România anul trecut, când spre finalul anului toată lumea vorbea despre el. Orice succesor al acestui device va fi un hit fără îndoială și ar fi interesant să aflăm și ce vânzări are HTC din seria Desire, de vreme ce ea primește numai laude în ultima vreme.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×