Telefon Samsung fără buton Home prezent Într-un nou brevet al companiei, publicat În SUA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.944 ori
<b>Telefon Samsung fără buton Home prezent Într-un nou brevet al companiei, publicat În SUA</b>Un nou brevet Samsung a fost publicat în Statele Unite și el ne prezintă un smartphone fără buton Home, abordare pe care am văzut-o asociată cu Galaxy S5 în ultima vreme. Iată cum arată schița din documentul oficial: &nbsp; Ca design, acest...

Un nou brevet Samsung a fost publicat în Statele Unite și el ne prezintă un smartphone fără buton Home, abordare pe care am văzut-o asociată cu Galaxy S5 în ultima vreme. Iată cum arată schița din documentul oficial:

Ca design, acest device aduce mult cu terminalele din seria Galaxy S, în special cu Galaxy S III, dacă mă întrebați pe mine. De remarcat aici lipsa unui buton frontal, fie el capacitiv sau fizic. Brevetul a fost depus de Samsung pentru aprobare în iunie 2012 și a fost validat între timp de autoritatea americană pentru brevete. Avantajul lipsei butonului Home este locul mai mare pentru un ecran cu diagonală mai mare.

Ar mai exista și un aspect psihologic aici: iPhone și telefoanele Samsung sunt singurele telefoane celebre din lume cu buton fizic esențial pentru experiența lor de utilizare. Odată eliminat butonul Home, Samsung ar lăsa în urma orice asemănare cu produsele Apple și stampila de companie care a clonat chiar și din greșeală un design Apple. Oare si Galaxy S5 va adopta acest design?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×