HTC pregătește un succesor pentru super flagshipul J Butterfly

1.179 ori
<b>HTC pregătește un succesor pentru super flagshipul J Butterfly</b>HTC J Butterfly a făcut valuri către finalul anului trecut, atunci când a debutat. Dacă îmi amintesc bine, HTC a avut și primul telefon cu ecran HD, lansat doar în SUA, înainte de Galaxy Nexus. Apoi, J Butterfly a fost primul model cu ecran Full...

HTC J Butterfly a făcut valuri către finalul anului trecut, atunci când a debutat. Dacă îmi amintesc bine, HTC a avut și primul telefon cu ecran HD, lansat doar în SUA, înainte de Galaxy Nexus. Apoi, J Butterfly a fost primul model cu ecran Full HD și acum vom avea și un succesor.

Astfel de premiere cu hardware de nouă generație erau de obicei asociate cu LG, care a anunțat primul telefon dual core din lume și primul quad core, dar acesta din urmă a sosit prea târziu pe piață. Revenind la HTC J Butterfly, el a ajuns pe piața din SUA sub numele de Droid DNA, care e aproape identic cu fratele său japonez. și acum ni se pregătește un urmaș, care ne intriga tare mult, deoarece risca să fie chiar mai bun decât HTC One.

Să fie producătorul taiwanez gata să lanseze un smartphone 8 core sau unul dotat cu procesor Snapdragon 800? Informațiile despre noul terminal vin de la Focus Taiwan, care îl citează pe CMO-ul HTC, Ben Ho. Se pare că noul model va păstra și brandingul Butterfly, iar dacă aveți întrebări despre lansare, ei bine nu avem idee când va sosi acest super handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×