Smartphone-ul Amazon ar putea avea un display de 4.7 inch, conform noilor zvonuri

972 ori
<b>Smartphone-ul Amazon ar putea avea un display de 4.7 inch, conform noilor zvonuri</b>Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când am auzit ceva despre un posibil smartphone Amazon. în ultima vreme s-a vorbit mai mult despre achiziții, fie cea a companiei BlackBerry de către Amazon, fie a unui segment producător de ecrane de...

Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când am auzit ceva despre un posibil smartphone Amazon. în ultima vreme s-a vorbit mai mult despre achiziții, fie cea a companiei BlackBerry de către Amazon, fie a unui segment producător de ecrane de e-reader de la Samsung. Ei bine, astăzi avem noi detalii despre un potențial telefon de la Amazon.

Se pare că faimosul retailer online ar fi decis să lanseze un terminal cu ecran de 4.7 inch, deși inițial luase decizia să folosească un panou de 4.3 inch. Compania ar fi observat că există cerere pentru terminalele cu diagonală mare, de aici și decizia de a implementa un asemenea display. Aceeași sursă a scaparilor afirmă că noul smartphone va sosi pe piață în al doilea trimestru al acestui an, deci în curând.

Zvonurile afirmă și că Amazon lucrează la îmbunătățirea dotărilor hardware ale telefonului, deși sursă nu a menționat despre ce hardware e vorba. Există aparent și o întârziere a producției în masă a noului model, care va debuta undeva în trimestrul 2. La ce mă aștept eu de la Amazon Phone? Ecran HD sau Full HD, cameră de 8 sau 13 megapixeli, 2 GB RAM, design nu foarte departe de BlackBerry Z10, să zicem, 16/32 GB memorie internă și măcar un CPU quad core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×