HTC prezintă procesul tehnologic din spatele realizării design-ului lui HTC One M8

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.300 ori
<b>HTC prezintă procesul tehnologic din spatele realizării design-ului lui HTC One M8</b>Lansat pe 25 aprilie în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Londra și în New York, noul flagship al companiei taiwaneze, și anume HTC One M8 a reușit cu siguranță să cucerească inimile a numeroși pasionați de tehnologie, și asta doar prin...

Lansat pe 25 martie în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Londra și în New York, noul flagship al companiei taiwaneze, și anume HTC One M8 a reușit cu siguranță să cucerească inimile a numeroși pasionați de tehnologie, și asta doar prin design-ul și materialele folosite ce îți dau impresia că ții în mână o adevărată bijuterie.

Inginerii HTC prezintă procesul de dezvoltare a design-ului lui HTC One M8 ca fiind unul destul de dificil, datorită faptului că au trebuit să ia ca sursă de inspirație un model deja aproape perfect (HTC One) și să creeze ceva și mai bun. Aceștia au dorit ca noul terminal să se simtă la fel ca și generația precedentă, dar totodată să fie dus la următorul nivel.

De asemenea, un pas destul de dificil în procesul de fabricare a fost și introducerea componentelor într-o carcasă care să nu crească foarte mult în dimensiuni și să păstreze aceeași grosime. Totodată, s-a reușit ca spre deosebire de generația precedentă să se renunțe la marginile din policarbonat, ajungându-se ca noua carcasă să fie realizată în proporție de 90% din metal.

Aceste mici detalii sunt lucrurile în spatele cărora s-au aflat numeroase ore de muncă și dezvoltare din partea departamentului de design, echipă ce a reușit crearea unui telefon cu adevărat superb, lucru pe care îl vei observa cu prima ocazie când vei ține în mână un HTC One M8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×