Marketonline.ro oferă super-reduceri la telefoanele și tabletele Samsung! Galaxy S4 la doar 1549 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.901 ori
<b>Marketonline.ro oferă super-reduceri la telefoanele și tabletele Samsung! Galaxy S4 la doar 1549 lei</b>Astăzi, unul dintre cel mai mare retaileri din România, și anume Marketonline.ro anunță o ofertă specială de reduceri aplicată produselor de tip smartphone sau tabletă din gama de terminale Samsung. &nbsp; Printre cele mai atractive...

Astăzi, unul dintre cel mai mare retaileri din România, și anume Marketonline.ro anunță o ofertă specială de reduceri aplicată produselor de tip smartphone sau tabletă din gama de terminale Samsung.

Printre cele mai atractive smartphone-uri din oferta Marketonline, remarcăm în primul rând terminalul Galaxy S4 ce costă acum doar 1549 lei în versiunea cu 16 GB memorie internă. Acesta este disponibil atât în versiunea Black Edition, cât și în versiunea standard pe o gamă variată de culori: maro, roșu, albastru și alb.

Samsung din 2012, Galaxy S3 este acum disponibil pentru doar 1.069 lei

De asemenea, și flagshipul Samsung din 2012, Galaxy S3 este acum disponibil pentru doar 1.069 lei. Printre celelalte smartphone-uri Samsung cu prețuri speciale, mai regăsim și modelee Galaxy S3 Mini - 697 lei, respectiv Galaxy S4 Mini - 1.039 lei.

Marketonline.ro oferă super-reduceri la telefoanele și tabletele Samsung!

La capitolul tablete, Marketonline ne propune 3 astfel de dispozitive cu prețuri atractive. Una dintre acestea este Galaxy Tab 3 Lite ce vine cu display de 7 inch și procesor dual-core de 1 GHz, tabletă ce are un preț de achiziție de 489 lei. Totodată și tableta Galaxt Tab 3 T210 este un model foarte atractiv ce beneficiază de o reducere de 80 lei și costă acum 569 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×