HTC promite o inovaţie fundamentală în domeniul realităţii virtuale, prezentată la CES 2016

538 ori
<b>HTC promite o inovaţie fundamentală în domeniul realităţii virtuale, prezentată la CES 2016</b>CEO-ul HTC, Cher Wang a declarat &icirc;n cadrul unui eveniment Vive Unbound din China faptul că 2016 va fi anul tehnologiei VR şi că vom vedea o inovaţie fundamentală &icirc;n acest domeniu la CES 2016, din partea HTC. După cum ştiţi, compania a...

CEO-ul HTC, Cher Wang a declarat în cadrul unui eveniment Vive Unbound din China faptul că 2016 va fi anul tehnologiei VR şi că vom vedea o inovaţie fundamentală în acest domeniu la CES 2016, din partea HTC. După cum ştiţi, compania a dezvoltat headsetul Vive în parteneriat cu Valve.

De remarcat faptul că data de precomanda pentru headsetul VR Vive s-a schimbat recent de la finalul anului 2015 la începutul anului 2016. În plus, aflăm că acest accesoriu nu e destinat doar gamerilor, ci şi pentru domenii mai serioase. Spre exemplu Audi va instala headseturi la reprezentantele sale, astfel încât clienţii să aibă parte de test drive-uri virtuale.

În principiu ar trebui să putem cumpăra un Vive prin aprilie la anul, dar va fi vorba de o variantă îmbunătăţită şi nu cea prezentată cu luni în urmă. Acest upgrade va fi prezentat la CES 2016, dar Cher Wang nu a dorit să anunţe şi ce e nou la versiunea 2.0. A fost adusă în discuţie şi utilizarea acestei tehnologii în spitale pentru o scanare 3D mai eficientă a creierului unui pacient pregătit de operaţie.

Vom afla mai multe luna viitoare. Așteptăm un preț pentru Vive undeva peste 1000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×