HTC promite o inovaţie fundamentală în domeniul realităţii virtuale, prezentată la CES 2016

552 ori
<b>HTC promite o inovaţie fundamentală în domeniul realităţii virtuale, prezentată la CES 2016</b>CEO-ul HTC, Cher Wang a declarat &icirc;n cadrul unui eveniment Vive Unbound din China faptul că 2016 va fi anul tehnologiei VR şi că vom vedea o inovaţie fundamentală &icirc;n acest domeniu la CES 2016, din partea HTC. După cum ştiţi, compania a...

CEO-ul HTC, Cher Wang a declarat în cadrul unui eveniment Vive Unbound din China faptul că 2016 va fi anul tehnologiei VR şi că vom vedea o inovaţie fundamentală în acest domeniu la CES 2016, din partea HTC. După cum ştiţi, compania a dezvoltat headsetul Vive în parteneriat cu Valve.

De remarcat faptul că data de precomanda pentru headsetul VR Vive s-a schimbat recent de la finalul anului 2015 la începutul anului 2016. În plus, aflăm că acest accesoriu nu e destinat doar gamerilor, ci şi pentru domenii mai serioase. Spre exemplu Audi va instala headseturi la reprezentantele sale, astfel încât clienţii să aibă parte de test drive-uri virtuale.

În principiu ar trebui să putem cumpăra un Vive prin aprilie la anul, dar va fi vorba de o variantă îmbunătăţită şi nu cea prezentată cu luni în urmă. Acest upgrade va fi prezentat la CES 2016, dar Cher Wang nu a dorit să anunţe şi ce e nou la versiunea 2.0. A fost adusă în discuţie şi utilizarea acestei tehnologii în spitale pentru o scanare 3D mai eficientă a creierului unui pacient pregătit de operaţie.

Vom afla mai multe luna viitoare. Așteptăm un preț pentru Vive undeva peste 1000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×