HTC Proto confirmat drept HTC Desire X, vine cu display Super LCD de 4 inch

2.164 ori
<b>HTC Proto confirmat drept HTC Desire X, vine cu display Super LCD de 4 inch</b>Am tot auzit în ultimele zile de un nou telefon HTC cu nume de cod Proto, iar acum se pare că numele său oficial va fi HTC Desire X. Avem de-a face aici cu un terminal midrange, o zonă neacoperită complet de HTC în ultimele luni. Observați designul...

Am tot auzit în ultimele zile de un nou telefon HTC cu nume de cod Proto, iar acum se pare că numele său oficial va fi HTC Desire X. Avem de-a face aici cu un terminal midrange, o zonă neacoperită complet de HTC în ultimele luni. Observați designul inedit din zona camerei, cu acel inel metalic alungit în jurul său și carcasa elegantă a acestui nou venit.

La prima vedere acest model pare a fi o variantă mini de HTC One X, cu o carcasă din polycarbonat și baterie neinlaturabila. După cum se vede în imagini, telefonul ar urma să sosească pe albastru sau alb. Dacă ne luăm după specificații, acest telefon s-ar încadra undeva între One S și One V, cu hardware ce include un ecran Super LCD de 4 inch, un procesor dual core de 1 GHz, 768 MB RAM, 4 GB ROM și o baterie de 1650 mAh. HTC Desire X rulează Android 4.0.4, vine cu 25 GB stocare Dropbox și măsoară 9.3 mm în grosime, cântărind 120 de grame.

HTC Proto confirmat drept HTC Desire X, vine cu display Super LCD de 4 inch

Telefonul vine cu tehnologie Beats Audio, iar ecranul său suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Peste Android 4.0 este aplicată interfața HTC Sense 4.1 și mă aștept ca acest nou model să fie prezentat la IFA 2012, poate împreună cu o tabletă sau un phablet surpriză de la HTC.

HTC Desire X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×