HTC provoacă Apple la duel, gigantul din Cupertino da În judecată taiwanezii

1.757 ori
<b>HTC provoacă Apple la duel, gigantul din Cupertino da În judecată taiwanezii</b>Nici nu a terminat bine procesele cu Samsung și Apple este gata să se judece din nou, de această dată cu HTC. Pricina? Eterna încălcare a brevetelor, de care este acuzată de această dată compania taiwaneză. De menționat este faptul că în...

Nici nu a terminat bine procesele cu Samsung și Apple este gata să se judece din nou, de această dată cu HTC. Pricina? Eterna încălcare a brevetelor, de care este acuzată de această dată compania taiwaneză. De menționat este faptul că în documentele oficiale ale avocaților sunt vizate modelele HTC anunțate până la MWC 2011.

Astfel HTC Sensation și Desire S nu încălca în nici un fel brevetele Apple, în vreme ce HTC Desire se află pe lista neagră. Totuși, terminalele lansate recent nu au scăpat total de urmărirea legală, fiind incluse printre produsele suspectate de a folosi brevete Apple și tableta HTC Flyer și telefonul HTC EVO 4G.

Despre ce este vorba în cazul acestor brevete? Iată o listă, pe scurt:

  • interfața bazată pe scrolling
  • scrollingul în liste, rotirea pe un ecran touch, redimensionarea
  • ecranele tactile touch programabile și interfețele om-mașină
  • panourile touch sensitive dublu fațetate
  • computerele portabile

Ultima mențiune este de-a dreptul amuzantă și probabil că Apple are în vedere ceva mai specific decât "computerele portabile". Răspunsul HTC la aceste acuze este unul curajos, compania invitând Apple să concureze pe piață și nu în sala de judecată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×