HTC Puccini, prima tabletă de 10 inchi cu suport LTE a producătorului taiwanez

1.734 ori
<b>HTC Puccini, prima tabletă de 10 inchi cu suport LTE a producătorului taiwanez</b>Deși neconfirmată de HTC încă, tableta HTC Puccini a ajuns recent pe site-ul Pocketnow, după ce în luna martie aflam că un astfel de exemplar cu ecran de 10 inchi va sosi pe piață în iunie. Deocamdată data exactă și prețul terminalului nu...

Deși neconfirmată de HTC încă, tableta HTC Puccini a ajuns recent pe site-ul Pocketnow, după ce în luna martie aflam că un astfel de exemplar cu ecran de 10 inchi va sosi pe piață în iunie. Deocamdată data exactă și prețul terminalului nu sunt cunoscute, dar știm că noul model va fi vândut de operatorul american AT&T.

HTC Puccini pare să își fi luat numele de cod de la compozitorul de operă Giacomo Puccini, ceea ce ar putea fi un indiciu cu privire la funcțiile muzicale ale acestui device. Mai aflăm că tableta de 10 inchi va rula o versiune de Honeycomb și va suporta input cu ajutorul stylusului HTC specializat, pe care l-am văzut în acțiune pe HTC Flyer în sistemul HTC Scribe.

La capitolul conectivitate, terminalul beneficiază de 4G LTE prin AT&T, iar operatorul își va lansa serviciile de acest gen de-a lungul anului, deci americanii mai au de așteptat, sau pot apela la rivalii de la Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×