HTC Pyramid sosește În Europa În mai? Iată misteriosul super-smartphone!

2.316 ori
<b>HTC Pyramid sosește În Europa În mai? Iată misteriosul super-smartphone!</b>HTC Pyramid este acum cel mai în vogă terminal misterios, ca și modele precum HTC Thunderbolt sau HTC EVO 3D înaintea sa... Zvonurile continuă săptămânal despre acest model, însoțite de specificații și mai nou de imagini. Ei bine, acum avem...

HTC Pyramid este acum cel mai în vogă terminal misterios, ca și modele precum HTC Thunderbolt sau HTC EVO 3D înaintea sa... Zvonurile continuă săptămânal despre acest model, însoțite de specificații și mai nou de imagini. Ei bine, acum avem și o dată de lansare, cel puțin pentru Franța: sfârșitul lunii mai.

Operatorul SFR este cel care va realiza premiera europeană, asta dacă informațiile sunt reale, deși ne-am obișnuit deja cu zvonuri și speculații cu privire la Pyramid. Ce e sigur e că HTC pregătește cu adevărat un super telefon, unul cu procesor de 1.2 GHz și ecran qHD de 4.3 inchi, care va concura de la egal cu rivali de temut că noile modele Xperia, Samsung Galaxy S II sau Motorola Atrix 4G.

în plus, având în vedere faptul că HTC are o conferință de presă programată pentru 12 aprilie, am putea asista la debutul oficial al lui Pyramid mai devreme decât am putea crede. Iată și o scurtă recapitulare a specificațiilor sale: HTC Sense 3.0, Android 2.3, 768 MB RAM, procesor dual core Snapdragon de 1.2 GHz și camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×