Plăți Visa cu telefonul Samsung branduit pentru Olimpiada din 2012 de la Londra

1.577 ori
<b>Plăți Visa cu telefonul Samsung branduit pentru Olimpiada din 2012 de la Londra</b>Sistemul NFC (Near Field Communication) rămâne în actualitate deși Apple pare a lucra la o alternativă în loc să adopte acest standard. Ei bine, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Londra de anul viitor, Samsung și Visa intenționează să lanseze un...

Sistemul NFC (Near Field Communication) rămâne în actualitate deși Apple pare a lucra la o alternativă în loc să adopte acest standard. Ei bine, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Londra de anul viitor, Samsung și Visa intenționează să lanseze un serviciu pentru turiștii care vor dori să facă shopping în capitala britanică.

Astfel, folosind un anumit model de telefon Samsung, care dacă ne luăm după imaginea de mai sus pare a fi un Galaxy S II, turiștii vor putea plăti pentru servicii și produse printr-un serviciu special Visa. Tehnologia NFC va fi implicată, iar smartphone-ul în cauză va fi un simbol al "Jocurilor Olimpice și Paralimpice sponsorizate de Samsung".

De menționat faptul că handsetul va folosi o cartelă SIM cu suport pentru plăți Visa, iar acest model va fi disponibil și pentru atleții ce participă la Olimpiada din 2012. Peste 60.000 de magazine vor suporta plăți NFC și nu știm încă dacă vor exista și alte telefoane Samsung, cum ar fi Nexus S, implicate în această campanie.

Din ciclul inițiativelor de pregătire a Londrei pentru Jocurile Olimpice amintim și faptul că se dorește implementarea de servicii WiFi la metrou, dar din păcate această idee e în standby, deoarece operatorii nu par dornici să finanțeze dezvoltarea sa fără ajutor din partea statului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×