Motorola lanseaza telefonul Z8m, cu HSDPA de 7.2 Mbps

1.483 ori
<b>Motorola lanseaza telefonul Z8m, cu HSDPA de 7.2 Mbps</b>Dupa lansarea sa fastuoasa, modelul Motorola Z8 a fost mereu in umbra "fratelui sau mai mare", Motorola Z10, un slider de exceptie. Update-ul lui Z8 incearca sa obtina popularitatea meritata pentru acest handset, botezat in gluma "telefonul banana". Dati...

Dupa lansarea sa fastuoasa, modelul Motorola Z8 a fost mereu in umbra "fratelui sau mai mare", Motorola Z10, un slider de exceptie. Update-ul lui Z8 incearca sa obtina popularitatea meritata pentru acest handset, botezat in gluma "telefonul banana". Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona un clip video de prezentare a telefonului:

Motorola Z8m este acelasi slider interesant ca si varianta originala, Z8, principala diferenta fata de acesta fiind includerea suportului pentru conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps. Asta in comparatie cu viteza (HSDPA) de doar 3.6 Mbps a modelului original... Motorola Z8m soseste cu un display QVGA cu diagonala de 2.2 inch, camera de 2 megapixeli, Bluetooth si o memorie interna de 4GB.

Noul model este destinat pietei asiatice, publicului corean in special si se pare ca terminalul va vosta 500 de dolari, urmand a fi lansat in curand. Speram ca Motorola sa continue seria de lansari cu telefoane care sa nu fie update-uri ale handseturilor sale mai vechi, in ciuda faptului ca aceasta companie este in plina restructurare.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×