HTC Revolver, telefonul dual core care a lipsit de azi?

2.128 ori
<b>HTC Revolver, telefonul dual core care a lipsit de azi?</b>Dacă au existat și voci care susțin că telefoanele HTC prezentate azi la MWC dezamăgesc, ei bine iată că producătorul taiwanez va intra în segmentul de smartphone-uri dual core cam târziu ce-i drept, cu modelul Revolver. Acesta a fost scăpat pe...

Dacă au existat și voci care susțin că telefoanele HTC prezentate azi la MWC dezamăgesc, ei bine iată că producătorul taiwanez va intra în segmentul de smartphone-uri dual core cam târziu ce-i drept, cu modelul Revolver. Acesta a fost scăpat pe web cu câteva ore înainte de debutul evenimentului de presă HTC din Barcelona.

Se presupune că smartphone-ul ar urma să fie lansat în trimestrul 3 în Statele Unite, prin operatorul AT&T. Ciudat este faptul că acest nou HTC rulează Android 3.0 Honeycomb, platformă menită pentru tablete, deci am putea avea de-a face cu o informație falsă. Specificațiile lui HTC Revolver arată foarte bine și includ un procesor dual core de 1.2GHz, un display touch de 4.3 inch și 16GB memorie internă.

De asemenea, handsetul vine cu o cameră de 8MP și o cameră frontală de 3MP, iar dotările sale includ și suport 3G+. Rămâne de văzut cât de real este acest telefon și dacă el va fi anunțat în această primăvară, cum afirmă sursa informației.

 HTC Revolver, telefonul dual core care a lipsit de azi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×