HTC Rezound, primul telefon cu ecran HD al taiwanezilor, vine si cu LTE si Beats Audio (Video)

2.266 ori
<b>HTC Rezound, primul telefon cu ecran HD al taiwanezilor, vine si cu LTE si Beats Audio (Video)</b>Dupa o perioada de speculatii si zvonuri, telefonul HTC Rezound este in sfarsit oficial, fiind lansat in cadrul unui eveniment in New York. Cunoscut in prealabil drept HTC Vigor, acest device vine cu un ecran 720p, putand fi astfel considerat un rival...

Dupa o perioada de speculatii si zvonuri, telefonul HTC Rezound este in sfarsit oficial, fiind lansat in cadrul unui eveniment in New York. Cunoscut in prealabil drept HTC Vigor, acest device vine cu un ecran 720p, putand fi astfel considerat un rival pentru Samsung Galaxy Nexus, terminal cu display similar.

HTC Rezound dispune de un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, suport pentru conectivitate LTE prin Verizon si o camera de 8 megapixeli in partea din spate. Ecranul sau de 4.3 inchi suporta o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, iar terminalul va fi lansat cu Android 2.3 Gingerbread, in vreme ce o actualizare la Ice Cream Sandwich este planuita pentru anul viitor.

HTC Rezound, primul telefon cu ecran HD al taiwanezilor, vine si cu LTE si Beats Audio (Video)

Ca de obicei in cazul ultimelor terminale HTC, acest model beneficiaza de tehnologia Beats Audio si o pereche de cati pe masura. Pentru inceput, acest smartphone va sosi in magazinele Verizon si Best Buy la pretul de 299.99 dolari cu abonament pe 2 ani. Lansarea sa va avea loc pe 14 noiembrie, astfel ca Verizon va avea un portofolio mortal de Craciun, care le va include pe Samsung Galaxy Nexus, Motorola Droid RAZR si HTC Rezound.

Iata cum arata si o experienta hands on cu acest telefon:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×