Nokia Lumia 800 domină topurile din Franța! și nici măcar nu a Început marketingul!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.079 ori
<b>Nokia Lumia 800 domină topurile din Franța! și nici măcar nu a Început marketingul!</b>Nu au trecut nici 10 zile de când Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710 au fost anunțate oficial și deja primul terminal este un hit în Franța. Semn că parteneriatul dintre Microsoft și Nokia da roade, aceasta popularitate a handsetului este cu atat...

Nu au trecut nici 10 zile de când Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710 au fost anunțate oficial și deja primul terminal este un hit în Franța. Semn că parteneriatul dintre Microsoft și Nokia da roade, aceasta popularitate a handsetului este cu atat mai interesantă cu cât procesul de marketing nici măcar nu a început pentru acest produs.

Observați că în topul francez al celor de la Phone House se afla și terminale Android și chiar și unul dintre iPhone-uri, toate depășite de nou-venitul Nokia cu Windows Phone Mango. Designul atractiv al lui N9, pe care îl păstrează și acest model pare a face deja furori printre francezi. în plus, ne așteptam la un preț accesibil pentru Lumia 800 la operatori, sau măcar mai accesibil decât al lui N9.

Putem considera că Lumia 800 a "furat startul", deoarece tot ce s-a spus despre Nokia N9 la capitolul hardware poate fi "transplantat" pe acest terminal Windows Phone, fiind înlocuit doar sistemul de operare plus câteva modificări de hardware. Imaginați-vă ce vânzări va avea seria Lumia de îndată ce aparatul de marketing Microsoft și Nokia se pune în mișcare și eventual operatorii oferă și câteva reduceri de sărbători.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×