HTC Ruby aka HTC Amaze 4G, acum În imagini oficiale

1.732 ori
<b>HTC Ruby aka HTC Amaze 4G, acum În imagini oficiale</b>Dacă vă întrebați cum ar arăta un HTC Sensation cu marginile rotunjite și cu un ușor upgrade hardware, atunci raspunsul îl aveți mai jos, sub forma lui HTC Ruby. Zis și HTC Amaze 4G (în SUA cel mai probabil), acest terminal a mai ajuns pe web...

Dacă vă întrebați cum ar arăta un HTC Sensation cu marginile rotunjite și cu un ușor upgrade hardware, atunci raspunsul îl aveți mai jos, sub forma lui HTC Ruby. Zis și HTC Amaze 4G (în SUA cel mai probabil), acest terminal a mai ajuns pe web în urma unor scurgeri de informații și acum iată-l din nou subiect de știre, prin intermediul unor imagini oficiale.

Observați că handsetul poarta logo-ul operatorului T-Mobile și acest model ar urma să sosească cu același ecran qHD de 4.3 inchi și aceeași cameră de 8 megapixeli a lui HTC Sensation. Upgrade-ul se petrece la nivel de procesor, unde beneficiem de un dual core de 1.2GHz, iar binevenit este și acel 1GB RAM pus la dispoziție de HTC Ruby, în loc de cei 768MB de pe Sensation.

în rest dotările sunt similare: camera frontală de 2 MP, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 și Android 2.3 cu HTC Sense. Totuși varianta Sense în cazul lui Ruby este 3.5, iar conectivitatea disponibilă este HSPA+, cu viteze de până la 42 Mbps. încă nu e sigur dacă acest model va folosi HTC Sense 3.5 sau 3.0, dar de îndată ce vom afla, veți fi informați.

Ne așteptam la lansare către finalul lunii octombrie, dacă este să ne luăm după speculațiile recente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×