HTC Ruby, În noi imagini, sosește prin T-Mobile și rulează Android

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.674 ori
<b>HTC Ruby, În noi imagini, sosește prin T-Mobile și rulează Android</b>O parte din misterul lui HTC Ruby a fost elucidat odată cu apariția de noi imagini ale acestui terminal. Dacă aici vedeam doar câteva cadre neclare, imaginea telefonului fiind reflectată în ecranul tabletei HTC Flyer, ei bine mai jos puteți vedea...

O parte din misterul lui HTC Ruby a fost elucidat odată cu apariția de noi imagini ale acestui terminal. Dacă aici vedeam doar câteva cadre neclare, imaginea telefonului fiind reflectată în ecranul tabletei HTC Flyer, ei bine mai jos puteți vedea fotografii puțin mai detaliate ale acestui nou model.

în plus, interfața camerei sale este un indiciu cu privire la OS-ul pe care îl folosește acest smartphone și anume Android. și asta pentru că Windows Phone 7 nu ar permite personalizarea interfaței camerei în acest mod. în plus, se poate depista și o parte a logo-ului T-Mobile în partea frontală a device-ului, semn că acest operator va vinde terminalul în SUA.

HTC Ruby, În noi imagini, sosește prin T-Mobile și rulează Android

Telefonul vine cu o carcasă din plastic simplă în partea din spate, ceea ce ne duce cu gândul la un model mid-range, de vreme ce HTC de obicei folosește carcase unibody din aluminiu pentru telefoanele high end. Camera lui Ruby folosește un bliț dual LED, iar în apropiere se află și grila difuzorului.

Să fie acesta un rival pentru LG Optimus Black și Samsung Galaxy SL?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×