Samsung Galaxy 3D, un răspuns la LG Optimus 3D și HTC EVO 3D sosește În trimestrul 4?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.945 ori
<b>Samsung Galaxy 3D, un răspuns la LG Optimus 3D și HTC EVO 3D sosește În trimestrul 4?</b>Dacă LG și HTC au deja telefoane cu ecran și camera 3D, e cazul ca și Samsung să răspundă la provocare cu un model similar. Zvonurile afirmă că sud-coreenii ar putea pregăti un model din seria Galaxy care să vină cu dotări de acest gen....

Dacă LG și HTC au deja telefoane cu ecran și camera 3D, e cazul ca și Samsung să răspundă la provocare cu un model similar. Zvonurile afirmă că sud-coreenii ar putea pregăti un model din seria Galaxy care să vină cu dotări de acest gen.

Informațiile vin de la site-ul coreean ETNews și afirmă că noul terminal ar putea purta numele Samsung Galaxy 3D. Smartphone-ul va rula Android 2.3 Gingerbread și va suporta chiar actualizarea la o versiune ulterioară Android. Sub carcasa sa se va ascunde același CPU Exynos dual core de 1.2GHz de pe Galaxy S II, iar ecranul va fi un LCD 3D de 4.3 inchi.

Interesant e faptul că la capitolul captura 3D vom avea la dispoziție camere duale de 8 megapixeli și nu de 5MP că pe LG Optimus 3D. în ce privește lansarea, ar trebui să ne așteptăm la debutul handsetului în ultimul trimestru al acestui an, dacă totul merge bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×