Detalii despre i-mate Ultimate 8150

Autor:  | Publicat în:  i-mate 2.646 ori
<b>Detalii despre i-mate Ultimate 8150</b>Trebuie sa recunoastem ca terminalul arata mult mai bine in aceasta varianta, decat in nuanta initiala "sampanie" pe care o vazusem. Redactorii site-ului ce4arab au avut ocazia de a testa noul i-mate Ultimate 8150, declarandu-se multumiti de...

Trebuie sa recunoastem ca terminalul arata mult mai bine in aceasta varianta, decat in nuanta initiala "sampanie" pe care o vazusem. Redactorii site-ului ce4arab au avut ocazia de a testa noul i-mate Ultimate 8150, declarandu-se multumiti de imbunatatirile aduse seriei Ultimate.

Acest model destinat productiei in masa este unul dintre primele din seria Ultimate care vede lumina zilei. Cei care au avut sansa sa testeze telefonul au probat capacitatea sa TV out, un feature des intalnit la cele mai noi terminale. Dupa cum mentionam anterior culoarea aleasa pentru acest handset este ideala, in combinatie cu sistemul de iluminare in nuanta albastra cu care este dotat keypadul.

Specificatiile tehnice ale lui Ultimate 8150 nu mai sunt acum atat de surprinzatoare pe cat au fost, la momentul anuntarii acestora in cadrul CeBIT, dar daca reusiti sa achizionati un astfel de telefon la un pret rezonabil, putei considera ca ati facut o afacere buna. V-ar fi deranjat probabil sa fiti posesorul unui handset cu dotarii de nivel mediu, dar a carui culoare, nuanta "sampanie" il face sa arate extrem de ieftin si de prost gust.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×