HTC va lansa 4-5 terminale în 2018; Taiwanezii se vor axa pe telefoane high-end

1.671 ori
<b>HTC va lansa 4-5 terminale în 2018; Taiwanezii se vor axa pe telefoane high-end</b>Noi informaţii vin din Taiwan, cu privire la viitorul HTC. Se pare că investitorii locali au aprobat in cele din urma vânzarea unei porţiuni a companiei spre Google, contra sumei de 1.1 miliarde de dolari. Această sumă va fi preluată şi investită în VR..

Noi informaţii vin din Taiwan, cu privire la viitorul HTC. Se pare că investitorii locali au aprobat in cele din urma vânzarea unei porţiuni a companiei spre Google, contra sumei de 1.1 miliarde de dolari. Această sumă va fi preluată şi investită în VR, iar în zona smartphone strategia va fi una axată pe high-end.

Practic HTC va face în 2018 ceea ce a făcut Sony în ultimii 2 ani. A scăpat de midrange-uri şi modele entry level, axându-se pe high-end-uri. E drept că au fost şi excepţii ca Xperia L1 sau XA-urile, dar acelea sunt high midrange-uri care s-au vândut chiar bine. Totuşi e vorba despre HTC aici şi nu despre Sony. Noul General Manager al HTC, Chen Bai a afirmat că în 2018 ar trebui să vedem între 4 şi 5 terminale mobile, între care vom avea cel puţin un flagship.

HTC este în continuare privită cu respect, fiind un partener de încredere pentru Google şi iniţiatorul liniei de telefoane cu Android la bord. Perioada aceea e totuşi de mult apusă şi gloria din perioada incipientă a lui Android, dar şi experimentele Windows Mobile s-au terminat. Acum taiwanezii vin după 9 trimestre consecutive de pierderi.

Zona VR în schimb se mişcă binişor, iar produsele realizate în parteneriat cu Under Armour sunt apreciate de maniacii fitness. Să fie 2018 anul în care se iese pe plus? Ne vom da seama după CES şi MWC. HTC U11 a adus un suflu nou, care ar fi păcat să se piardă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×