HTC Scorpion Își face apariția pe o listă de terminale cu funcții de gaming

1.661 ori
<b>HTC Scorpion Își face apariția pe o listă de terminale cu funcții de gaming</b>A trecut ceva vreme de când am auzit de modelul HTC Scorpion, dar iată că smartphone-ul Android revine în actualitate, printr-o scăpare a celor de la Gameloft. Filiala italiană a producătorului de jocuri a publicat recent o listă de smartphone-uri...

A trecut ceva vreme de când am auzit de modelul HTC Scorpion, dar iată că smartphone-ul Android revine în actualitate, printr-o scăpare a celor de la Gameloft. Filiala italiană a producătorului de jocuri a publicat recent o listă de smartphone-uri capabile să ruleze anumite titluri, iar lista de terminale HTC îl include și pe Scorpion.

Ultima scăpare de informații în legătură cu acest model data din luna februarie, iar speculații recente afirma că acest HTC misterios sosește cu un procesor dual core Snapdragon de 1.5GHz și suport pentru conectivitate 4G. WiMAX a fost la rândul său menționat printre specificații ca fiind un standard de conectivitate suportat, dar terminalul este favorit la o lansare prin Verizon, care îi va asigura servicii LTE.

Până acum Scorpion sună ca un excelent rival pentru LG Optimux 2X sau smartphone-ul Motorola Olympus, ambele dual core și cu specificații impresionante, plus Android 2.3 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×