Codul sursă al lui Android 2.3 disponibil acum, ROM-uri customizate homebrew În curând?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.547 ori
<b>Codul sursă al lui Android 2.3 disponibil acum, ROM-uri customizate homebrew În curând?</b>Codul sursă al lui Android 2.3 Gingerbread a fost recent pus la dispoziție pe web, oferindu-le dezvoltatorilor posibilitatea de a lucra la porturi neoficiale asupra noului software. &nbsp; în plus, prin acest kernel hackerii vor putea trece prin...

Codul sursă al lui Android 2.3 Gingerbread a fost recent pus la dispoziție pe web, oferindu-le dezvoltatorilor posibilitatea de a lucra la porturi neoficiale asupra noului software.

în plus, prin acest kernel hackerii vor putea trece prin procesul de rooting viitoarele modele de telefoane cu Gingerbread la bord. Google Nexus S este printre primele astfel de terminale, el fiind disponibil chiar de azi în magazinele Best Buy din SUA. Asta înseamnă că în acest weekend hackerii vor avea de lucru și am putea vedea primele ROM-uri de Android 2.3 modificate și pregătite și pentru alte handseturi Android ce rulează doar Froyo deocamdată.

Imediat după lansarea lui Nexus S, Google intenționează să pună la dispoziție tot codul oficial al lui Gingerbread prin Proiectul Android Open Source, dar nu știm încă data la care va fi pusă în aplicare această inițiativă. De îndată ce vor apărea ROM-urile lui Android 2.3, veți putea face trecerea la noul OS mai devreme decât sperați și mai devreme decât vă pot garanta unii operatori de telefonie sau producători de telefoane.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×