HTC se aliază cu Dropbox pentru o ofertă de 5 GB gratis pentru utilizatorii HTC Sense 3.5

1.387 ori
<b>HTC se aliază cu Dropbox pentru o ofertă de 5 GB gratis pentru utilizatorii HTC Sense 3.5</b>Dacă achiziția Dropbox de către Apple nu a funcționat, atunci poate că HTC are o ofertă mai bună... sau poate că taiwanezii și Dropbox doar colaborează realizând o ofertă foarte atractivă. Astfel, utilizatorii lui HTC Sense 3.5 vor beneficia...

Dacă achiziția Dropbox de către Apple nu a funcționat, atunci poate că HTC are o ofertă mai bună... sau poate că taiwanezii și Dropbox doar colaborează realizând o ofertă foarte atractivă. Astfel, utilizatorii lui HTC Sense 3.5 vor beneficia de 5 GB spațiu de stocare Dropbox din start.

Primul telefon vizat de ofertă este HTC Rhyme, telefonul pentru domnișoare anunțat în această săptămână. Handsetul rulează Android 2.3 Gingerbread cu HTC Sense 3.5 și toată gama smartphone-uri cu acest UI va beneficia de oferta Dropbox. La fel s-ar fi întâmplat și cu modelele Windows Phone probabil, asta dacă Microsoft nu avea deja serviciul atractiv Skydrive.

Acesta oferă 25 GB de stocare gratuită, dar nu a atins aceeași popularitate ca și Dropbox, sau cel puțin nu încă. Mai interesant e faptul că posesorii de telefoane HTC cu Sense 3.5 vor putea realiza o fotografie, de exemplu și să o sincronizeze cu alte device-uri care folosesc la rândul lor Dropbox, fie că e vorba de laptopuri, PC-uri sau tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×