HTC Hero S, acum În prima imagine alături de Motorola Electrify

1.929 ori
<b>HTC Hero S, acum În prima imagine alături de Motorola Electrify</b>De vreme ce avem un Wildifre S, Incredible S și Desire S, de ce nu ne-ar oferi HTC și un Hero S? La urma urmei primul Hero a fost un hit incontestabil, care merită și un urmaș pe măsură la un preț accesibil. Ei bine, pe acest nou venit îl vedeți...

De vreme ce avem un Wildifre S, Incredible S și Desire S, de ce nu ne-ar oferi HTC și un Hero S? La urma urmei primul Hero a fost un hit incontestabil, care merită și un urmaș pe măsură la un preț accesibil. Ei bine, pe acest nou venit îl vedeți în imaginea de mai jos.

HTC Hero S va fi inițial un device CDMA, menit doar pentru operatorul US Cellular, dar sperăm să îl vedem în Europa cât mai curând. Observați și "întovărășirea" cu Motorola Electrify din această imagine, un alt device CDMA pentru US Cellular, dar de fapt un Motorola Photon 4G rebranduit. Revenind la HTC Hero S, acesta ar putea primi numele oficial de HTC Hero 4G, iar varianta GSM se va numi HTC Kingdom.

Informațiile pe care le avem în acest moment indică faptul că Hero S vine cu un ecran touch de 4 inchi, cu rezoluție qHD, un procesor single core de 1.2 GHz și 768 MB RAM. Terminalul beneficiază și de o cameră de 5 megapixeli și o cameră frontală VGA pentru apeluri video. WiFi, 3G și Bluetooth sunt evident incluse... Ar fi interesant să vedem și un preț de sub 1500 lei pentru acest model, făcându-l un hit în universul smartphone single core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×