HTC se restructurează și reduce numărul celor angajați În birourile sale

937 ori
<b>HTC se restructurează și reduce numărul celor angajați În birourile sale</b>HTC a mers foarte bine până în a doua partea a lui 2012 când numărul de smartphone-uri livrate și veniturile au început să scadă destul de serios. Și-au pus speranțele în seria One, dar rezultatele se lasă așteptate și acum încep a reduce...

HTC a mers foarte bine până în a doua partea a lui 2012 când numărul de smartphone-uri livrate și veniturile au început să scadă destul de serios. Și-au pus speranțele în seria One, dar rezultatele se lasă așteptate și acum încep a reduce personalul angajat.

în prima fază se spune că sunt vizate facilitățile de producție și birourile din SUA și Brazilia. Ar fi de vorba de 600 de muncitori ale căror contracte nu au mai fost prelungite și în jur de 1.000 de persoane din staff-ul HTC.

Cei care sunt localizați în SUA și sunt din cu studii superioare - ingineri - își vor găsi cu siguranță de lucru la concurență. HTC are peste 16.500 de angajați și 4000 în zona R&D - R&D este prescurtarea de la Research and Development.

Această informație nu pică bine pentru HTC și confirmă dacă mai era nevoie că această companie taiwaneză este pe un trend descendent destul de agresiv. Prin HTC Flyer nu au reușit deloc să impresioneze pe piața de tablete, o nișă pe care au pierdut-o din mers. Seria One este victimă a impresiei lăsată de HTC Sensation în 2011. Să vedem cum vor reuși să-și refacă brandul și numele.

Observați cât de repede poți să treci de la o creștere accelerată menținută de-a lungul unei perioade de timp spre o cădere abruptă în mai puțin de un an, iar planurile de restructurare să fie nevoite a ieși la iveală ca o ultimă măsură pentru a crește profitabilitatea companiei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×