HTC Sensation cu Android 4.0 preinstalat sosește În martie; Un produs fără sens?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.192 ori
<b>HTC Sensation cu Android 4.0 preinstalat sosește În martie; Un produs fără sens?</b>HTC Sensation, în varianta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat va sosi pe piața în lună martie, iar dacă vă așteptați aici la vreo actualizare hardware luați-vă gândul. Acesta va fi exact același model ca și primul Sensation, doar...

HTC Sensation, în varianta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat va sosi pe piața în lună martie, iar dacă vă așteptați aici la vreo actualizare hardware luați-vă gândul. Acesta va fi exact același model ca și primul Sensation, doar că probabil va avea preț mai accesibil și noul Android instalat.

Nu înțeleg rostul acestui produs, de vreme ce actualii cumpărători de HTC Sensation pot pur și simplu să aștepte actualizarea la Ice Cream Sandwich. în orice caz, lansarea acestui terminal în Europa în martie îmi indica destul de clar că HTC ne va mai face să așteptăm sosirea lui ICS până după această lună. Sunt sigur că producătorul asiatic va oferi ceva în plus cu acest device, poate o pereche de căști Beats sau poate un pachet software unic.

Pe 1 martie noul Sensation cu Android 4.0 ajunge în Olanda și sunt sigur că îl vom găsi și la noi în țara tot în prima lună de primăvară. Văd această lansare drept un răspuns la Samsung Galaxy S îI Plus, modelul cu procesor upgradat și Android 4.0 despre care am aflat ieri. Mai avem totuși o lună până în martie și poate că vom avea totuși parte de modificări la capitolul procesor, RAM și memorie internă, unde Sensation ar avea clar nevoie de upgrade.

Preț HTC Sensation în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×