HTC Sensation folosește o tastatură virtuală În stil Swype - HTC Trace

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.707 ori
<b>HTC Sensation folosește o tastatură virtuală În stil Swype - HTC Trace</b>HTC Sense 3.0 aduce cu sine și o nouă tastatura virtuală pe noul telefon dual core HTC Sensation. Această tastatură amintește de cea Swype, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. &nbsp; Prin intermediul tehnologiei HTC Trace veți putea...

HTC Sense 3.0 aduce cu sine și o nouă tastatura virtuală pe noul telefon dual core HTC Sensation. Această tastatură amintește de cea Swype, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Prin intermediul tehnologiei HTC Trace veți putea scrie trasând linii de la o literă la alta pentru a forma cuvinte. Această variantă de Swype este dezactivată inițial, dar o veți găsi în opțiunile tastaturii, dacă sunteți obișnuiți cu acest mod de scriere. Noi am testat Swype pe Nokia N8, de exemplu și putem spune că suntem foarte mulțumiți de rapiditatea sa.

Există și opțiuni pentru a îmbunătăți acuratețea lui HTC Trace, cum ar fi cea de modificare a grosimii liniei care unește literele, uneori o problemă pentru cei cu degetele groase. Vă reamintim că smartphone-ul dual core HTC Sensation va fi lansat la nivel internațional luna viitoare, fiind unul dintre puținele modele cu interfața Sense 3.0 la bord (HTC Sensation, HTC EVO 3D, HTC Flyer).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×