Popularitatea lui Android În creștere, viitoarele achiziții dominate de robotul verde

Autor:  | Publicat în:  Android 1.522 ori
<b>Popularitatea lui Android În creștere, viitoarele achiziții dominate de robotul verde</b>Un studiu recent al celor de la AC Nielsen a arătat că utilizatorii de smartphone-uri preferă Android în fața altor platforme. Astfel, 31% dintre consumatorii intervievați intenționează să achiziționeze un smartphone Android, în vreme ce 31% au...

Un studiu recent al celor de la AC Nielsen a arătat că utilizatorii de smartphone-uri preferă Android în fața altor platforme. Astfel, 31% dintre consumatorii intervievați intenționează să achiziționeze un smartphone Android, în vreme ce 31% au în plan să cumpere un iPhone.

RIM și ale sale BlackBerry-uri au doar 11% din această intenție de cumpărare, iar schimbările față de un studiu similar realizat în urmă cu 10 luni sunt uriașe. Android a trecut acum în fața celor de la RIM și Apple, prin intermediul unor smartphone-uri și tablete dual core care se vând bine și au prețuri rezonabile.

Același studiu Nielsen arată că Android OS domină la această oră jumătate din piața smartphone-urilor, cu o cotă de piață dublă față de cea Apple și mai mult decât triplă față de RIM. în schimb, Nokia atinge doar 1% din preferințele celor chestionați, în vreme ce Windows Phone 7 a atins cota de piață de 7%.

Palm webOS nu arată prea bine nici după achiziția de către HP, cu doar 2% din preferințele utilizatorilor, în ciuda faptului că în curând vor fi lansate noi modele webOS. Se vor schimba lucrurile după ce iPhone 5 va fi anunțat?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×