Samsung Galaxy S II costă 545 de euro pe Amazon, livrat În Germania În câteva săptămâni

2.336 ori
<b>Samsung Galaxy S II costă 545 de euro pe Amazon, livrat În Germania În câteva săptămâni</b>știm deja că super-smartphone-ul Samsung Galaxy S II va debuta în România în a doua jumătate a lunii mai, dar terminalul va pătrunde în Europa prin Marea Britanie, unde va fi disponibil de pe 1 mai. Ei bine, aflați că acest telefon este...

știm deja că super-smartphone-ul Samsung Galaxy S II va debuta în România în a doua jumătate a lunii mai, dar terminalul va pătrunde în Europa prin Marea Britanie, unde va fi disponibil de pe 1 mai. Ei bine, aflați că acest telefon este disponibil și prin Amazon Germania, la prețul de 545 euro.

Cei care comandă smartphone-ul Galaxy S II prin Amazon Germania, îl vor primi în 4-5 săptămâni, deci probabil după ce el va fi ajuns deja în România. între timp, noi ne așteptăm la un debut prin Vodafone al urmașului terminalului care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Anunțat la MWC 2011 în februarie, noul Galaxy S vine cu un display Super AMOLED Plus de 4.3 inchi, Android 2.3 Gingerbread și un procesor dual core de 1.2 GHz.

Recent am văzut și câteva reclame TV la acest handset Samsung, care are toate șansele să fie hitul verii, mai ales cu un abonament pe măsură. Rețineți și faptul că Galaxy S II este capabil de captură 1080p, dacă aveți planuri mari pentru vacanță.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×