HTC Sensation În palma Consuellei Dobra, noua Mobi Girl pasionată de Facebook

2.008 ori
<b>HTC Sensation În palma Consuellei Dobra, noua Mobi Girl pasionată de Facebook</b>După ce i-am făcut recenzia lui HTC Sensation, rivalul dual core al lui Galaxy S II aici, a venit momentul ca smartphone-ul cu ecran qHD să fie admirat și de noua noastră MobiGirl: Consuella Dobra. Pasionată de modelling, tânăra de 17 ani este din...

După ce i-am făcut recenzia lui HTC Sensation, rivalul dual core al lui Galaxy S II aici, a venit momentul ca smartphone-ul cu ecran qHD să fie admirat și de noua noastră MobiGirl: Consuella Dobra. Pasionată de modelling, tânăra de 17 ani este din Lugoj și ne mărturisește că este posesoarea unui iPhone 4.

Noua MobiGirl considera HTC Sensation foarte accesibil, mai ales când vine vorba de navigarea pe web și de socializarea prin Facebook și Twitter. De asemenea Consuella a apreciat foarte mult fotografiile realizate cu ajutorul camerei de 8 megapixeli de pe acest terminal. Ea consideră că numele "Sensation" vine de la senzațiile tari pe care ți le oferă acest telefon.

Consuella este model de un an și motivele sunt ușor de depistat, domnișoara având o ușoară asemănare cu Monica (ex) Columbeanu, în sensul bun evident. De vreme ce tânăra petrece mult timp pe Facebook, nevoia sa de a utiliza un smartphone este justificată. în plus, noua MobiGirl poate accesa și Internetul din excursii de exemplu, fără a mai avea nevoie de un laptop.

HTC Sensation - MobiGirl

Vorba ei "un model merită un smartphone pe măsură!". Să vedem cum se măsoară HTC Sensation în palma sa!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×