Cosmote România anunță o creștere a veniturilor În primul trimestru al anului 2011

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.231 ori
<b>Cosmote România anunță o creștere a veniturilor În primul trimestru al anului 2011</b>Cosmote România tocmai a anunțat oficial rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an fiscal, încheiat la 31 martie 2011. Informațiile se bazează pe indicatorii de performanță raportați de OTE Group, din care aflăm că evoluția...

Cosmote România tocmai a anunțat oficial rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an fiscal, încheiat la 31 martie 2011. Informațiile se bazează pe indicatorii de performanță raportați de OTE Group, din care aflăm că evoluția companiei este stabilă la capitolul venituri.

Baza de clienți business a Cosmote a crescut cu 10% în acest interval, datorită ofertelor destinate companiilor. La finalul lunii martie 2011, operatorul avea 6.6 milioane de clienți (incluzând și numărul clientirlor Zapp), iar baza de abonați a ajuns la 22.4%, în creștere de la 21% în aceeași perioadă a anului 2010.

Veniturile (fără taxe) au crescut cu 171.2% față de 2010, ca urmare a integrării eficiente a celor de la Zapp. Veniturile totale în primul trimestru al acestui an au ajuns la 107.3 milioane de euro, iar Cosmote România deține în acest moment o cotă de piață de aproximativ 24%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×